Tuesday, September 7th 2010, 12:39am UTC+2
You are not logged in.
Date of registration: Jun 26th 2004
wcf.user.option.userOption45: właściciel
Date of registration: Dec 15th 2007
]
No tak, tylko psy przedstawiane na stronach "pracujących" belgów, niekoniecznie wszystkie są użytkami. Wiele z nich to eksteriery z wyszkoleniem typu IPO, Ring etc. albo po prostu uprawiające sporty, które z użytkowością nie mają w ogóle nic wspólnego (agility, posłuszeństwo etc.). Komuś, kto nie siedzi w w temacie (jak ja na przykład), psy z linii użytkowych najłatwiej znaleźć właśnie w klasie Utilisation na francuskich klubówkach.Pracujące gronki były omawiane na forum w tym temacie Pracujace linie ?
Ale w zlinkowanym przeze mnie temacie, jak najbardziej podkreślałam tą rozbieżność.No tak, tylko psy przedstawiane na stronach "pracujących" belgów, niekoniecznie wszystkie są użytkami.
Podałam również , w/w temacie w 2006, stronę omawiająca francuskie psy pracujące i przykłady psów które Beato podałaś jak najbardziej opierają sie na rodowadach omawianych w tamtym artykule.
Quoted
Komuś, kto nie siedzi w w temacie (jak ja na przykład), psy z linii użytkowych najłatwiej znaleźć właśnie w klasie Utilisation na francuskich klubówkach.
Date of registration: Dec 20th 2006
wcf.user.option.userOption45: hodowca